x

DŽEJ OTIŠAO NA ODVIKAVANJE POSLIJE PROBLEMA SA SRCEM: Najteže mi je kad me unuk Adrijan vidi pijanog!

Dok većina javnih ličnosti odlazi na more kako bi uživala i osunčala tijelo, pjevač Džej Ramadanovski na obalama Crnogorskog primorja potražio je spas od vrućine, ali i alkohola. On pokušava da se oslobodi ovog poroka i da mu je na moru lakše da podnese krizu jer su mu dorćolske kafane drage pa su veće šanse da u Beogradu posustane.

Džej odmara u Pržnu, u društvu svojih prijatelja. I dok svi nazdravljaju vinom, pjevač pije sok.

 

``Moram da vam se pohvalim, ostavio sam alkohol! Zapravo na odličnom sam putu da to uradim. Više ne želim da pijem i da me stalno salijeću ljudi po ulici i govore kako sam se napio i slično. Dosta se pisalo u novinama o mojim bahanalijama kada sam bio pijan. Od sada kada sedim sa društvom pijem isključivo sokove i limunadu``, kaže Džej i objašnjava da je to svim njegovim prijateljima čudno jer su od jutra do mraka nazdravljali rakijom ali da su ga podržali u njegovoj borbi:

 

``Toliko je svima čudno što više ni kap alkohola ne uzimam da su prijatelji počeli da zbijaju šale na moj račun. Znaju da do prije neki dan nisam mogao da započnem dan bez čašice žestine.``

 

Ramadanovski priznaje da su ga zdravstveni problemi i ljubav prema najbližima natjerali da se odluči na ovakav korak. Problemi sa srcem koje je imao prije nekoliko mjeseci, zbog čega se liječio na klinici u Beču, sada su pod kontrolom.

 

``Imam jako visok pritisak i ljekari su mi stalno savjetovali da prestanem sa alkoholom. Sada mogu da odahnu, poslušao sam ih konačno. Jako je teško ostaviti nešto u čemu sam godinama uživao i volio. Trideset godina se to taložilo u meni. Sada pokušavam da i ne pomirišem alkohol i nadam se da ću uspjeti. Došao sam na more nekoliko dana kako bih se odmorio i istrajao u ovoj borbi``, otkriva Džej i ističe da će nakon ostavljanja alkohola promeniti i mnoge druge životne navike dok će se doktori pobrinuti za taj zalistak na srcu koji mu stvara probleme.

 

``Trenutno srce liječim vicevima koje pričam prijateljima``, kroz osmijeh poručuje Džej koji se nada da će mu i glas biti bolji nakon što potpuno ostavi alkohol pa se uveliko priprema za nove pjesme i koncerte.

 

Džej kaže da mu je najžalije kada ga u alkoholisanom stanju vidi unuk Adrijan, mališan kojeg njegova kćerka Ana ima u braku sa pjevačem Adilom Maksutovićem.

 

``Kada sam završio u bolnici, svi su bili zabrinuti. Familija iz cijelog svijeta me je zvala da pita kako sam i šta se dogodilo. Kćerke su se zabrinule, čak i unuk koji je odmah zvao da me pita: ``Deda, je l` ti dobro?````, kaže pjevač koji je za razliku od prethodnih godina, kada je na more dolazio sa kćerkama i unukom, ove godine došao sa prijateljima.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.