x

DŽENAZA UMJESTO ROĐENDANSKOG SLAVLJA: Jučer poginuo u padu aviona, danas bi slavio 20. rođendan!

Među nastradalim u jučerašnjoj avionskoj nesreći koja se dogodila u naselju Rodoč u Mostaru je i Muhamed Sipović, sin Zijada Sipovića, poznatog bosanskohercegovačkog sportiste i pjevača. Porodica je u šoku i svi su potreseni. Suze je nemoguće zaustaviti. Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, Muhamed bi danas slavio svoj 20. rođendan. 

Kako Ekskluziva.ba portal saznaje, sin bh. pjevača Zijada Sipovića, Muhamed Sipović je rođen 14. maja 1997. godine. Danas bi slavio svoj 20. rođendan. Nažalost, desila se velika tragedija. Muhamed je izgubio život u padu aviona kod Mostara, sa još četiri osobe. Umjesto rođendanskog slavlja, Muhamedova porodica ima najteži zadatak. Spremiti dženazu i ispratiti ga na drugi, bolji svijet. 

 

- Još sam u šoku. Upravo idem prema bolnici, gdje će se obaviti obdukcija tijela. Šta da kažem, ne mogu sebi doći!? Neke posebne detalje ne smijem ni kazati, jer je istraga još u toku. Istražitelji su mi rekli da tako mora biti. A neke pojedinosti i ne znam. Samo da mi je preživjeti ove dane - kazao je medijima pjevač Zijad Sipović. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.