x

Da li ste zaboravili kraljicu silikona? Istina o njoj će vas ostaviti bez riječi!

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv kraljice silikona Tijane Đuričić (26) zbog sumnje da je otela i zlostavljala svoju bivšu podstanarku i školsku drugaricu Jelenu M. (26) iz Beograda, saznaje „Alo!“.

Osim Đuričićeve, optužena su i dvojica njenih saučesnika, Goran B. i Ljubiša P., dok se njena majka Zagorka tereti za prikrivanje. Tužilaštvo je odustalo od optužbe protiv Jelenine rođene sestre Tatjane M. i Tijaninog oca.

 

- Đuričićeva se tereti da je bila organizator otmice i za krivično djelo zlostavljanja, za šta joj prijeti 10 do 15 godina zatvora. Dvojica njenih saučesnika se terete za pomaganje. Optužnica je bila tri puta na dopuni jer je tužilac tražio da se za svakog posebno utvrdi kakvo je djelo počinio, a sada se samo čeka da se to potvrdi. Još nije poznato da li se Tijana i ekipa terete za zlostavljanje ili će tužilac prekvalifikovati delo u nanošenje teških tjelesnih povreda jer je Jeleni M. polomljena ruka i zadobila je druge teške povrede. Ukoliko se optužnica potvrdi, Tijanu i njene saučesnike čeka suđenje - kaže sagovornik „Alo!“ blizak istrazi.

 

Jelena M., koja tvrdi da ju je Đuričićeva 5. marta na prevaru dovukla u svoju kuću u Mirijevu, u ulicu Dušana Radakovića, za „Alo!“ je jučer izjavila da postupak teče sporo i da „neko štiti starletu“.

 

- Mislim da Tijanu štiti neko vrlo moćan u državi, što dokazuje i to što se slikala u policijskom džipu. Ne znam ko je to, ali nisam zadovoljna što već godinu i po nema suđenja. Plašim se da me Tijana i njeno društvo ponovo ne kidnapuju. Tresla sam se od straha i dok sam ih u policiji prepoznavala kroz zamagljeno staklo - kaže Jelena M., koja navodi da je Đuričićeva naručila njenu otmicu optužujući je da joj je hakovala profil na Fejsbuku.

 

Jelena M. tvrdi da nije hakovala Tijanin profil jer za to nije imala nikavog razloga i da od otmice stalno ide kod psihijatra.

 

- Pijem lijekove i sva se tresem kada vidim njenu sliku. A išle smo zajedno u srednju školu u Grockoj. Tada uopšte nije bila takva. Kada sam je vidjela nakon mnogo godina, nisam je uopšte prepoznala od toliko operacija, ali ona mene jeste. Kod nje sam jedno vrijeme stanovala, a kada je došla iz inostranstva, namamila me u kuću, gdje su mi zalijepili usta i glavu trakom, bacili na pod i kanapom vezali ruke. Tijana me je pitala: „Gdje je moja šifra, ološu jedan?“, zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa. Momci, čija lica nisam vidjela od kačketa, šutirali su me i stavljali mi nož pod grlo, dok me je Tijana šišala i psovala - ispričala je Jelena M., koja optužuje i rođenu sestru za zlostavljanje.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.