x

Da li vas partner poštuje?!

Kako bi vaša veza bila idealana i bez trzavica, pored ljubavi je važnije poštovanje partnera. Ako niste sigurni da li vas partner poštuje, pročitajte nastavak članka i otkrijte.

Ako vas partner sluša dok mu nešto pričate, možete da budete sigurne da vas poštuje i da mu je stalo do vašeg mišljenja. Ako je ponosan na vas i na stvari koje radite, on vas poštuje i stalo mu je do toga da budete sretne. Ponekad se dešava da partner od vas traži savjet i bitno mu je vaše mišljenje. To je znak poštovanja i uzajamne ljubavi. Ako se vama ne sviđa nešto što on planira da uradi, on to neće uraditi iz poštovanja prema vama.

 

Ako partner poštuje vaše granice kada su fizički dodiri u pitanju, to znači da vas poštuje i da mu ne smeta što vi imate naka ograničenja. Kada je partner iskren sa vama i sve vam govori bez obzira na posljedice to je znak velikog poštovanja. Ako znate da se na partnera možete osloniti u svakom trenutku i da vas ne zavlači, a pri tome ne kontroliše svaki vaš pokret to je znak velikog poštovanja, povjerenja i ljubavi.

 

Sa ovakvim čovjekom možete da ostanete do kraja života i da budete sigurne u njegovu ljubav. Naravno jako je bitno da se i vi prema njemu odnosite sa poštovanjem, jer na taj način vaša veza će biti uspješnija. 

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.