x

Dame, neka vas ne iznenadi: Otkrijte što osmijeh otkriva o muškarcu!

Zagonetni osmijeh s rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, ali budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi vas osvojio vas.

Kao što to i podrazumijeva neverbalna komunikacija, i na osmijehu jednostavno ne možemo ne pokazati svoj karakter. Ženama bi ove informacije stvarno mogle dobro doći, kako bi mogle što prije procijeniti s kim imaju posla i što je najvažnije, kakve namjere se kriju iza toga.

 

Muškarci koji se gotovo neprimjetno osmjehuju, lagano podignutom gornjom usnom su ljubazni i vole pomoći. Takvim osmijehom daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osjećanja prema vama ako se spojite.

 

Osmijeh koji se može primjetiti samo po titranju uglova usana daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voljeti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, bit će samo vaš.

 

Zagonetni osmijeh s rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, ali budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi vas osvojio.

 

Širok osmijeh nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoja najintimnija osjećanja. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će uvijek pokušati da vas zabavi.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.