Dan muškaraca BiH u Alta shopping centru

19.11.2017 08:00
dan-muskaraca-bih-u-alta-shopping-centru-main

Kad: 19.11.2017. u 10 sati

Gdje: Alta shopping centar, Sarajevo, BiH

 

19. novembra u Alta shopping centru će se održati drugi po redu Dan muškaraca s početkom u 10 sati. Uz bogat program bit će prezentovani proizvodi namijenjeni muškarcima, a nećemo zaboraviti ni zdravlje muškaraca, biće govora na temu prevencije raka prostate kod muškaraca.

Odlično vrijeme da supruge, djevojke  mogu dovesti svoje muževe, dečke, braću, sinove i na taj način se zajedno družiti proslavljajući Međunarodni dan muškaraca u Bosni i Hercegovini promovišući pozitivnu porodičnu priču.

 

Dan muškaraca se obilježava u cijelom svijetu, a ima za cilj promociju kvaliteta i vrijednosti muškarca u društvu i porodici. Obziran prema svojoj ljepšoj polovini, primjer svojim potomcima i odgovoran prema svom zdravlju.

 

Pored edukativnog programa čiji je sponzor dm drogerie markt, održat će se prezentacija novih Wilkinson proizvoda na specifičan i do sada neviđen način.

 

Zabavimo se i edukujmo kroz igru i zabavu, promovirajući kvalitetu dobrih odnosa između žene i muškarca, sina i oca... Men’s day BiH možete pratiti putem facebook i instagram profila:

 

FB: https://www.facebook.com/Mens-Day-BiH-855439957926962/

IG: https://www.instagram.com/mensdaybih/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.