x

Danas počela prodaja ulaznica za koncert Zdravka Čolića u Mostaru!

Danas je oficijalno počela   prodaja ulaznica za koncert  legendarnog  izvođača Zdravka Čolića koji će se održati 20.06.2015. na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru  s početkom u 20:30. Kao i na prethodnim koncertima  Zdravka Čolića koji su održani u Bosni i Hercegovini već sada vlada veliki interes.

Ulaznice  posjetitelji mogu nabaviti u uličnoj prodaji   VTA - Ventura Travel Agency (ul. Alekse Šantića 11 Mostar), CAFE PUBLIKA MOSTAR, KIOSK RONDO MOSTAR, BILETARNICA  BKC  U SARAJEVU, u GLOBTOUR prodajnoj mreži u podružnicama MEĐUGORJE, ČAPLJINA, LJUBUŠKI, MOSTAR, ŠIROKI BRIJEG, POSUŠJE, LIVNO, SARAJEVO, KISELJAK, SALINEA D.O.O.ČITLUK, MD-PREVOZ  VUČIĆ D.O.O. NEVESINJE, BANJA LUKA

 

Cijene ulaznica su u rasponu od KM 10,00 do KM 50,00 i mislimo da su pristupačne i da će zadovoljiti potrebe svih zainteresiranih posjetitelja.

 

Ulaznice će se na dan koncerta prodavati i na prodajnim mjestima Stadiona Bijeli Brijeg.

 

Napominjemo da je broj sjedećih mjesta ograničen i da će koncert trajati minimalno 3h.

 

Očekujemo veliki priliv publike iz cijele Regije na koncertu  Zdravka Čolića, nakon kojeg publika odlazi kućama sa oduševljenjem.

 

Sve informacije dostupne su preko našeg Facebook profila PS produkcija i na kontakt telefon 036 333 490 od 9:00 do 16:00.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.