x

Dani međunarodne kuhinje u Hotelu Han!

Hotel Han koji se nalazi uz samo skijalište na Bjelašnici, već odavno je poznat po jedinstvenim ponudama, te brojnim iznenađenjima. Važno je spomenuti kako i veliki broj poznatih ličnosti nije odolio čarima hotela, pa smo više puta nailazili na ljude iz raznih sfera života. Osim što je prepoznatljiv po odličnoj lokaciji na kojoj je smješten, vrhunski opremljenim sobama, u restoranu hotela Han, odakle se pruža prelijepi pogled na planinsku ljepoticu nalazi se ognjište i služe se tradicionalni regionalni specijaliteti. Hotel Han je tokom mjeseca marta za vas pripremio promotivne ponude. Naime, u vremenskom periodu periodu od 01. 03. do 01.04. (osim 08.03.) u vremenu od 17:00 do 23:00 sata, u hotelu Han su na snazi Dani međunarodne kuhinje.

Hotel Han

Babin Do bb 71220

+387 (0)33 584 150

Dakle, gosti imaju priliku da svaku noć uživaju u izboru od dva međunarodna jelovnika. Svakog ponedjeljka i četvrtka sprema se italijanska i orijentalna kuhinja, dok su utorak i petak rezervisani za meksičku i japansku hranu. Specijalitete mediteranske i američke kuhinje možete kušati srijedom i subotom.

Sasvim je jasno kako vas u Hotelu Han očekuje pravi gastronomski užitak tokom mjeseca marta, a sve to po pristupačnim cijenama u savršeno uklopljenom enterijeru. Rezervacije su obavezne 24 sata unaprijed na 033 584 150 ili na [email protected]. Broj mjesta je ograničen, a alkoholna pića se ne poslužuju.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.