x

Đani napravio spektakl u krcatom klubu ``X``

Sinoć je popularni folk pjevač Radiša Trajković-Đani pjevao u klubu ``X``, koji se nalazi u blizini Tuzle.

Sve je bilo rezervisano danima prije, klub je bio popunjen do posljednjeg mjesta.Da važi za jednog od najtraženijih pjevača govori sama činjenica koliko Đani zapravo radi.Vikend termini su svi popunjeni, tek poneki od radnih dana možete angažovati popularnog pjevača.Vlasnik objekta Rifet Arifović-Rile pobrinuo se da sve protekne u najboljem redu.Nakon večere u ``De Luxe`` restoranu i dobrodošlice za gosta večeri, popularni pjevač je započeo spektakl. 

 

``Tužna pričo moja``, ````Ja slobodan ona neverna``, ``Da li znaš``, ``Sam sam``, ``Sve mi tvoje nedostaje``, ``Zavede me i nestade``...i mnogi drugi hitovi odjekivali su diskotekom u kojima je publika uživala. 

 

Veliku podršku i ovacije publike dobio je i Bend ``X`` u sastavu, Ramiza Šećerovića, Marizele Hrnčić, i Manuele Osmančević-Elle.Poseban aplauz u izvedbi hita ``Nisam žena koju život mazi`` Marizela je goste bacila u trans. 

 

Klub ``X`` i u narednom periodu za svoje cijenjene goste obećava mnogo dobre zabave i provoda.Osim Benda X, koji je sa vama svakoga vikenda, klub će uskoro ugostiti i druge eminentne muzičke zvijezde naše estrade.A.Hodzic 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.