x

Danijela i Ognjen Amidžić progovorili o razvodu!

Gostovanje parapsihologa Mevludina Duvančića u Ognjenovoj emisiji “Amidži šou” izazvalo je potpuni šok nakon njegove izjave da neće ostati u braku sa manekenkom, te da će se razvesti.

“Ognjenova emisija je zabavnog karaktera, tako da je potpuno normalno da se gosti šale na razne teme. Iskrena da budem, kada bih reagovala na sve što se priča i o čemu se šuška, vjerovatno bismo se davno razveli“, kaže sa osmijehom Danijela Amidžić za Blic i dodaje:

 

“Kakvog je emisija duha, takve su i izjave“, dodala je Danijela.

 

Ona uglavnom prespava Ognjenovu emisiju, s obzirom na to da se kasno emituje, ali je upućena u njegov posao, te uvijek zna ko su mu gosti i koje teme će njen suprug obrađivati u emisiji.

 

“Smatram da bi bilo besmisleno da reagujem na takve stvari i izjave. Ognjen i ja smo zajedno duže od sedam godina. Naš brak nije površan. Uvijek smo imali razumijevanja jedno za drugo, i tako će ostati“, kaže manekenka.

 

Popularni voditelj otkrio je kako se parapsiholog Mevludin Duvančić našalio sa njim u emisiji, a da mu je iza kamera otkrio pravu istinu.

 

“Ja njega poznajem više od petnaest godina. Naravno da se našalio kada je rekao da Danijela i ja nećemo ostati zajedno. Rekao mi je da pošto ja volim da se šalim sa svojim gostima, on je riješio da mi uzvrati. Kada su se kamere ugasile, rekao mi je da će u mom životu sve biti odlično i posavjetovao me na šta posebno da obratim pažnju u životu i karijeri”, kaže Ognjen za Blic.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.