x

Dara Bubamara kupila stan i snimila album, a sada joj slijedi najteža bitka u životu!

Pjevačica Dara Bubamara, što bi naš narod rekao, dužna je Bogu i narodu jer se malo zaigrala u trošenju novca. Dara je nedavno kupila stan u novosadskom naselju Detelinara i spremila novi album, zbog čega je u dugovima do guše.

- Otkad se razvela, Dara je željela da kupi novi dom i tako počne ispočetka. Konačno je našla nekretninu koja joj odgovara. Dara je iskeširala 150.000 eura za stan u novosadskom naselju Detelinara i kompletno ga je opremila. Na sve to, kupovina stana se poklopila sa radom na novom albumu, zbog čega nije imala dovljno novca za sve to. Kako je ušteđevinu planiranu za novi projekat spisakala na stan jer joj se dopao i odmah ga je kaparisala, ona nije imala novca da isplati ekipu koja joj je radila pjesme - kaže naš izvor blizak Bubamari.

 

- Kratkih rukava ostali su kompozitori, izdavač, tekstopisci i dizajeneri zvuka, kao i produkcijski tim. S obzirom na to da Dara želi da ima hitove na novom albumu, svaka njena pjesma košta oko 10.000 eura, pa je album staje više nego stan koji je pazarila. Dara je obećala svima kojima duguje novac da će im platiti do kraja ljeta, ali ćemo vidjeti da li će u tome uspjeti. Tačno je da ona zarađuje mnogo novca jer skoro svakog dana ima tezge koje su prilično plaćene, ali isto tako i živi na visokoj nozi. Navikla je da se odmara u najluksuznijim hotelima, da nosi samo brendirane stvari i vozi skupe automobile - objašnjva naš izvor.

 

 - Ona je juče otputovala u Budvu sa sinom Kostom da se malo odmori. Njih dvoje će uživati u jednom luksuznom hotelu nekoliko dana, a onda se vraćaju kako bi Dara 30. maja promovisala novi album. Ona se ne opterećuje zbog dugova, živi kao i prije njih jer je uvjerena da će ih vratiti brzo zato što joj dolaze ljetnji nastupi, koji su plaćeni mnogo više - tvrdi naš izvor.

 

Kada smo pozvali Daru kako bismo je pitali o informacijama koje smo dobili, nije bila oduševljena našim saznanjem.

 

- Molim vas, nemojte da me uznemiravate i zovete ovakvim povodom. Ne polažem nikome račune, pa neću ni vama, tako da nemam komentrar - odbrusila je pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.