x

Darko Filipović i Ruža Efendić prekucali u Red Pointu: Djevojke okupirale klub!

Protekle noći je u Sarajevu bilo itekako veselo, naročito za one koji su se uputili u popularni klub Red Point. Dokaz da tamo vladaju daleko najbolji derneci je to što su ove subote, 07. novembra mnogi ostali bez mjesta, a onaj ko je imao privilegiju da uživa u fenomenalnom događaju to će jako dugo pamtiti. 

Cafe Red Point

Patriotske lige - Koševo

061 867 192

Klub Red Point nastoji da svakim novim događajem pomjeri granicu noćnih dešavanja u bh. prijestolnici, a ukoliko je suditi sinoćnjoj zabavi to mu polazi za rukom. Naime, za dobar provod u Red Pointu su bili zaduženi jedan od najpopularnijih pjevača iz branše Zvezda Granda Darko Filipović i Ruža Efendić.

 

Uz ovakav duo se unaprijed znalo kako će vladati opšti haos, no uz toliku količinu energije i sjajne atmosfere očekivanja su nadmašena. Krcat Red Point je svjedočio mega derneku o kojem će se dugo pričati. Darko i Ruža su svojim izborom pjesama prepun Red Point bacili u trans, pa je provod na radost svih trajao do kasnih sati. Svakako da ne smijemo zanemariti i jedinstvene ponude Red Pointa, koji i u narednom periodu obećava najbolje događaje za svoje goste. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.