x

Dašak čarolije: Veče orijentalnog plesa u Nargila Baru Erzurum!

Čarolija u Nargila Baru Erzurum! Da Nargila Bar Erzurum u Živinicama ne posustaje sa zabavama, već teži ići korak naprijed i dalje, dokazuje činjenica da je ugodni ambijent ovoga bara u noći iza nas bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Pored orijentalne muzike, raspoloženih gostiju, objekat su tu noć krasile trbušne plesačice, koje su sve prisutne oduševile svojim orijentalnim plesom. 

Nargila bar Erzurum

Bulevar Živinice

062 241 990

Posjetioci Nargila Bara Erzurum su bez sumnje ostali zatečeni onim čime ovo mjesto raspolaže. Potpuno drugačiji, originalan i jedinstven provod, sa svim čarima orijenta  očekuje vas upravo u Erzurumu, u što se uvjerila ekipa Ekskluzive. 

 

Nargila Bar Erzurum se pobrinuo da ovoga petka, 6. maja sve bude na nivou, pa je pored najboljih nargila, fenomenalnih ponuda, te ekskluzivnih koktela, šlag na tortu bio orijentalni ples. Svi prisutni su ostali bez daha, pa ne čudi zašto je upravo Nargila Bar Erzurum mjesto broj 1. za provode u Živnicama.  

 

Nargila Bar Erzurum je ambijent sa čarima Bliskog istoka. Svi posjetioci Nargila Bara Erzurum mogu da osjete jedinstven ukus aromatizovanog duhana, jer se u njihovoj ponudi nalaze najkvalitetnije nargile. Prepustite se ukusu Vaše shisha arome i doživite nestvarno iskustvo i doživljaj koji samo nargila pruža.

 

Pored velikog izbora nargila, u prijatnom ambijentu ovoga bara možete probati najkvalitetniju kafu, kao i orijentalne čajeve prepoznatljivog mirisa. Takođe, svim gostima na izboru je i veliki izbor bezalkoholnih pića i koktela, po pristupačnim cijenama.

 

Oaza mira, opuštajuća atmosfera u kojoj ćete uživati samo su neki od razloga da posjetite Nargila Bar Erzurum, a više o dešavanjima ovoga objekta možete pratiti putem FB stranice: 
https://www.facebook.com/nargilabarerzurum/?fref=ts

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.