x

Debitantska revija modne dizajnerice Lejle Tuzlić na 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo!

Modni spektak i najveći  modni događaj u BiH, 39. NIVEA BH Fashion Week nam je sve  bliže, a održat će se od 14.11-16.11 u hotelu „Holiday“.

Pored eminentnih imena modne scene u BiH, ali i regiji svoju debitantsku kolekciju predstaviti će i Sarajka Lejla Tuzlić, naziva „Desire“, koja predstavlja kolekciju visoke mode, gdje su svi modeli  rađeni sa posebnom izradom i u toj izradi je koristila svilu, čipku, rese, žoržet, muslin i druge materijale. Boje koje preovladavaju su zlatna i crna.

 

Ljubiteljima mode pored ove fantastične kolekcije Lejla Tuzlić, predstaviti će se i modna kuća “Nebo” iz Hrvatske, modna kuća “Etna Maar” iz Hrvatske, Aida Vrabac Trnačević (DEE DEE SPARROW), Tihana Todić (BIH), Samra Menzilović (BIH), Hana Sirćo (BIH), “Belgrade district design”(Aleksandra Lalić, Jasmina Vujović, Budislava Kekocić, Vesna Kracanović) (Srbija), Ana Trošić Trajković (Srbija), modni brend “PARADI COUTURE” (Austrija/BIH), Blaga Pavlak (BIH), Amina Hasanbegović (Srbija/BIH),  Suzana Perić (Srbija) i mnogi drugi.

 

Inače, revija Lejle Tuzlić  je na programu 16.11. od 20h. U hotelu „Holiday“ Sarajevo.

 

Inače 39.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo održava u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora u BiH, a u izvršnoj produkciji modne agencije Abc  Models Mgmt International koja pored svojih sjedišta u  Sarajevu, Banja Luci i Tuzli ima svoje sjedište i u Beogradu, Podgorici, Zagrebu I u Beču.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.