x

Definitivno puklo prijateljstvo! Seka Aleksić progovorila o svađi i navodnoj tuči sa Darom Bubamarom!

Iako su priče da Seka Aleksić i Dara Bubamara više nisu u dobrim odnosima donedavno bile samo spekulacije, sada je i zvanično potvrđeno da je dugogodišnje prijateljstvo među pjevačicama ipak gotovo! Naime, sve je počelo oko toga što će obe folk zvijezde održati veliki solistički koncert u aprilu u beogradskoj ``Štark areni``.

Dara je za Sekin koncert čula iz medija, a u istom trenutku i javno je pokazala negodovanje prema koleginici i prijateljici. Međutim, iako se nekima činilo da to neće biti dovoljno jak razlog da naruši dugogodišnje prijateljstvo, ispostavilo se da je drugačije.

 

- Jedan dan sam samo ušla na Instagram i vidjela da smo se Dara i ja potukle. Nije to istina, apsolutno - osvrnula se Seka odmah na priču o navodnoj tuči u dvorištu njene kuće u Staroj Pazovi.

 

- Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što ima koncert u Areni, iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara, i Pejović, i Matić i Lukas... Kad god neko ima koncert u Areni meni je drago, znači da smatra da zaslužuje da je napuni i da, na kraju krajeva, treba da se bavi organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar - rekla je Seka.

 

- Ja sam baš rekla da mi nije jasno zašto se ne ljuti na druge kolege. Saletu Matiću je već krenula reklama, poklopiće se i sa mojom i sa njenom. Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negdje u aprilu, tako da ne vidim razlog zašto se ljuti na mene - zaključila je Aleksićeva za ``Premijeru``.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.