Dejana Talk Show: Ljubav ne zna za godine

14.02.2016 15:30
dejana-talk-show-ljubav-ne-zna-za-godine-main

I ovoga vikenda u programu OBN TV imate priliku pogledati interesantne teme u DEJANA TALK SHOW, subota je rezervisana za priču o zdravlju kičme a nedjelja je posvećena ljubavnim temama.

Ove subote 13.02.2016. od 17:30h u “Dejana Talk Show” bit će riječi o bolovima u leđima.Gotovo da nema odrasle osobe koja nije imala makar jednu epizodu bola u leđima. Sa svojim gostima Dejana će razgovarati o zdravlju kičme, a kada je u pitanju zdravlje kičme onda je riječ i o zdravlju cijelokupnog organizma. Razgovarat će se o prvom kičmenom pršljenu odnosno o atlasu. U studiju OBN TV bit će i pacijenti koji su se podvrgli ovoj jedinstvenoj licenciranoj AtlasRelaX metodi, tako da će i oni ispričati svoja iskustva ...

 

Sve češće spominjana tema danas jeste razlika u godinama među parovima. Suprostavljaju se različiti stavovi i iskustva oko nedoumice koliko bi neko od partnera trebalo da bude stariji, ako je to uopšte važno za kvalitetnu vezu. Kroz nedjeljnu emisiju istražujemo da li zaista postoji idealna razlika u godinama i koliko su uopšte godine presudne za opstanak veze?

 

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ

VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.