Dejana Talk Show: MUŠKARCI U KUHINJI

30.04.2016 15:30
dejana-talk-show-muskarci-u-kuhinji-main

Ove subote u Dejana Talk Show bit će riječi o dijabetesu kod djece i mladih a u nedjelju Dejana će sa svojim gostima razgovarati o ljubavi, vjernosti i povjerenju u digitalnoj eri

30.04.2016. 

MOJE DIJETE IMA DIJABETES         

Kada se priča o šećernoj bolesti mnogi će prvo pomisliti na bake i deke, ali kao i većina bolesti koje ne biraju uzrast, dijabetes se javlja i kod djece.

 

Kako prepoznati dijabetes kod djece? Kako da roditelj, nakon uspostavljanja dijagnoze, prihvati istinu i činjenicu, da li je uz liječenje potrebna i bitna promjena načina zivota? 

 

U sobotu. 30.04.2016. od 17:30h u Dejana talk show bit će riječi o dijabetesu kod djece i mladih. U razgovoru sa Dejanom oni će otkriti kako se svakodnevno nose sa problemima i svojim savjetima na osnovu ličnog iskustva pomoći mladim koji se prvi put susreću sa ovom bolešću.

 

01.05.2016. 

DA LI SMO VJERNI I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA?

U nedjeljnom izdanju Dejana talk showa bit će riječi o ljubavi, vjernosti i povjerenju u digitalnoj eri gdje nas prevara čeka na skoro svakom prozoru za čet. Ljubav i svi njeni oblici, paralelni ljubavni životi partnera, da li je ta pojava danas  postala prije pravilo nego izuzetak? Da li je ljubav moguća kada ste na klik od prevare?

 

Detalje ćete saznati ako budete uz OBN TV i Dejana talk show i ove nedjelje, 24.04.2016. od 17:30h. 

 

UREDNICA I VODITELJICA: DEJANA ROSULJAŠ

VRIJEME EMITOVANJA. SUBOTA I NEDJELJA OD 17:30h


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.