x

Denial Ahmetović objavio novu pjesmu i spot ``Pa-pa``!

Denial Ahmetović nakon veoma uspješne američke turneje, odlučio je svoje fanove obradovati novim singlom, zanimljivog naziva „Pa-pa“, koji autroski potpisuju Dragan Brajović Braja i frontmen tropico banda  Aleksandar Cvetković Sale.

Iako se poznaju dugo i privatno su prijatelji, ovo je prva poslovna saradnja Deniala i Saleta. Budući da Sale veoma dobro poznaje senzibilitet i muzičke kvalitete Deniala, izrazio je želju da ova pjesma pripadne baš njemu. S druge strane, Denial je na prvu kliknuo na njene stihove, oduševila ga je demo verzija te nije bilo dvojbe da je odmah prihvati. ``Pa-pa`` je pjesma novog muzičkog doba, u njoj se miješaju mnogi žanrovi, a najviše odiše pop-rock manirom, koji je danas najpopularniji na našim prostorima.

 

Budući da smo od Deniala navikli na uvijek drugačiji muzički stil kroz pjesme, tako će biti i ovoga puta. Novom pjesmom Deni će pokazati jednu potpuno novu energiju, emociju, a pjesma ``Pa-pa`` sasvim je ležerna, lagana, energična, ima sve predispozicije da postane pravi ljetni hit, koji će publika odmah zavoljeti i koja će se pjevati u klubovima širom regije.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.