x

Denial Ahmetović u vezi s prelijepom Švicarkom?!

Denial Ahmetović prije sedam dana otputovao je u prelijepi grad Lucerne u Švicarskoj gdje je snimao spot za svoju prvu autorsku pjesmu „Lični heroj“. Snimanje spota trajalo je tri dana, a atmosfera je bila zaista odlična. Spot je rađen pod palicom najpopularnijeg režisera spotova na Balkanu, Harisa Dubice koji je radio dva spota našoj najvećoj zvijezdi Dini Merlinu „Deset mlađa“ i „Rane“, te je dobitnik četiri nagrade za najboljeg švicarskog režisera.

Haris Dubica potpisuje i ovaj spot, koji je produkcijski bio zaista zahtjevan te je u njega uloženo mnogo truda, a sve je rađeno najsavremenijom tehnikom za snimanje.

 

Spot je okupio veliku ekipu u kojoj su se našli poznati njemački brake-dancer Marco Zurfluh, svjetski prvak u K1 iz BiH Enver Šljivar te prelijepa djevojka Indira Muminović porijeklom iz BiH. Upravo ova ljepotica našla se u centru pažnje, zbog fotografija s Denialom na kojima djeluju zaista blisko. Je li u pitanju samo snimanje spota ili se tu krije nešto više ostaje da saznamo.

 

Denial se sa snimanja vratio zadovoljan i sretan te je publici poručio da svoju prvu autorsku pjesmu poklanja upravo njima.

 

„Svi mi imamo svog ličnog heroja za kojeg želimo da nas kroz život časti svojim prisustvom. Spot, kao i pjesma, veselog su karaktera, a koju poruku nosi, ostavljam publici na procjenu“, rekao je Denial.

 

U spotu se pojavljuju superjunaci poput Batmana, Supermana i Spidermana. Premijera spota najavljena je za početak decembra ove godine, a detalje će Denial objaviti putem svoje oficijelne facebook stranice.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.