x

Denis Stojnić najavljuje nova iznenađenja: Uskoro novi meč!

Nakon duže pauze, Denis Stojnić vratio se u kavez u junu ove godine i odradio dvije borbe u dvije sedmice. Prvo je u Sarajevu tehničkim nokautom pobijedio Ricca Rodrigueza, da bi se potom  u Zurichu borio na prvoj Hit FC priredbi protiv K-1 i MMA veterana Mighty Moa.

Naš najbolji MMA borac u teškoj kategoriji Denis Stojnić nedavno je na MMA turniru u Švicarskoj dobio legendu Mighty Moa. On je imao temperaturu 39.0 i to ga je spriječilo da pokaže ponos naše zemlje i donese još jednu pobjedu na internacionalnom nivou. 

 

- ``Zahvalio bi se još jednom našem premijeru Dini Konakoviću i Kantonalnom ministru sporta Sameru Rešidatu na povjerenju i podršci koju su doprinijeli``, kaže Stojnić. 

 

Inače, Denis je nedavno otkazao meč u Koreji zbog povrede lumbalnog dijela leđa, ali kako nam je rekao danas je počeo sa prvim treningom i s novim mečom slijedi iznenađenje za Bosance, ali ništa ne smije da otkriva zbog ugovora sa organizacijom. O kojoj organizaciji je riječ morat ćemo pričekati i biti strpljivi. 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.