x

Dernek `Sve Gori No 013` u Basementu - (18.05.2012.)

Tradicionalni mega dernek ``SVE GORI``, 13. po redu i ovaj je put održan je u najboljem sarajevskom klubu Basementu. Sama činjenica da su sva mjesta bila unaprijed rezervirana i da je klub bio maksimalno popunjen dovoljno govori koliko je vladalo interesovanje za ovim događajem. Dame su kao i svakog puta bile privilegirane slobodnim ulazom, dok su muškarci mogli da uđu samo uz pozivnicu, ili bez pozivnice ali u pratnji dame. Da je dernek i dalje popularan i da vlada veliko interesovanje pokazuje činjenica da je i ovaj put bilo mnogo poznatih lica i manekenki. 

Posebno se isticala najpoznatija bh. manekenka Džejla Glavović, koja je ujedno bila i zaštitno lice mega derneka ``SVE GORI`` . Ona je od turističke agencije “LET`S TRAVEL” dobila nagradno putovanje za dvoje na Sjevernom Cipru. Džejla trenutno radi u Milanu pa je došla na nekoliko dana u BiH radi obaveza, a ujedno i radi derneka. Pored nje tu su bila i zaštitna lica prošlih derneka, Delila Softić iz Tuzle , Ema Golijanin i Emina Karišik iz Sarajeva. Voditeljica programa je bila Tanja Đurić, sa TV PINK-a . Na ovom derneku bilo je i nagradno izvlačenje za ljetovanje u Budvi i Ulcinju, tako da je bilo i sretnih dobitnika koji će itekako po lijepom da pamte ovaj ``SVE GORI`` No.013. Gosti su i ovaj put dolazili iz svih bh. Gradova, ali i iz susjednih država. Dernek su medijski ispratile mnogobrojne TV kuće, između ostalih HAYAT, PINK, OBN, TV TOP MUSIC. Za odličnu atmosferu ovaj put je bila zadužena jaka ekipa muzičara, a to su bili Samir Selmanović i Slađana Mandić Nikita, nekoliko pjesama otpjevao je i mladi pjevač, Kemal Muratović, od domaćih pjevača, a kao specijalni gost bila je Jelena Milošev, iz Novog Sada, takmičarka Zvijezda Granda. Ona je došla u društvu prijatelja, Saše Lazića ,trenutno aktuelnog tekstopisca. Jeleni je ovo bio prvi nastup pred sarajevskom publikom, ali isto tako je sve prisutne iznenadila dobrim nastupom , stasom a i glasom . Među publikom je vladalo veliko oduševljenje i svi su u glas pjevali zajedno sa njom. U Jeleninom društvu bili su i modeli iz Doboja, Dragana Božić, bivša učesnica OBN Modela, i Jelena Subotić. Upravo na ovom izdanju derneka, 13. po redu, Faruk Duran je imao premijernu promociju svoje nove pjesme, koja je odlično prihvaćena od strane publike.
Organizator, Faruk Šećerović i ovaj put je dokazao da pravi najbolje zabave i opravdao sva očekivanja. Uvijek publiku iznenadi nekim novim zabavnim programom a i novim pjevačima. Postalo je sasvim normalno da sva mjesta budu rezervirana prije na 10 dana. Poslije ovog derneka slijedi ljetna pauza, tako da se slijedeći događaj može očekivati tek na jesen, što će mnoge i razočarati, ali što se čeka, to bude i najslađe.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.