x

Dijelimo karte za predstave ``Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalac`` i ``Ja mahaluša``!

IMENA DOBITNIKA

Dobitnici karti za predstavu "Ja, mahaluša":
1. Ljiljana Petković, 2. Sabina Hadžihalilović, 3. Azra Bećirović

Dobitnici karti za predstavu "Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalac":
1. Dalida Begić, 2. Admir Usanović, 3. Negra Jakubović Hasović

Želite kartu za hit predstavu ``Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalc``, ili ipak možda za predstavu ``Ja, mahaluša``? Na pravom ste mjestu. Evo kako doći do karte:

Novi hit Filter produkcije „Tako ti je mala moja kad ljubi Mahalac“ komedija je koja ne ostavlja nikog ravnodušnim jer ismijava lažne vrijednosti današnjeg društva.  Na repertoaru Kamernog je u petak, 8. maja u 20 sati.

 

„Ja, mahaluša“ je nezamjenjiva komedija koja i poslije četiri godine igranja razgaljuje, oplemenjuje, zabavlja i obara s nogu.  U Kamernom, u petak, 15. maja, oni koji nisu uspjeli pogledati ovu hit komediju do sada, a i oni koji su je gledali nekoliko puta, imat će priliku da utvrde gradivo.

 

Ekipa Ekskluziva.ba portala nagrađuje 3 čitatelja sa po jednom ulaznicom za predstavu ``Tako ti je mala moja kad ljubi mahalac`` (08.05.), kao i 3 čitatelja sa po jednom ulaznicom za predstavu ``Ja, mahaluša`` (15.05.), a sve što je potrebno jeste da na naš e-mail: [email protected] dostavite Vaše ime i prezime, sa naznakom na koju predstavu želite otići. Sretno. Dobitnike ćemo obavijestiti putem e-maila, kao i navesti njihova imena u ovom članku.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.