x

Dino Merlin spektaklom u Göteborgu počeo etapu turneje Hotel Nacional u Švedskoj!

Dino Merlin i Hotel Nacional sinoć su napravili nezapamćen spektakl u prepunoj dvorani Svenska Mässan u Göteborgu. Koncert koji je još prošle sedmice bio potpuno rasprodat ostat će u pamćenju nekoliko hiljada posjetilaca koji su sinoć uživali u performansu koji su priredili Dino i njegov prateći bend. Ovim koncertom je ujedno i započela etapa turneje Hotel Nacional u Švedskoj.

Koncert je započet najnovijim hitom Dine Merlina – Školjkom nakon koje su se redali stari i novi hitovi - Zar je to sve što imam ja od tebeUmri prije smrtiNedostaješRaneMoj je život ŠvicarskaSve dok te bude imalo... Fantastična atmosfera nije prestajala od prve do posljednje pjesme – pojava koja je postala karakteristična za Dinine performanse. Koncert je završen pjesmom sa najnovije ploče – Undo koja je publiku ostavila začaranom i željnom skorog ponovnog susreta.

 

Podsjećamo, organizator skandinavske turneje “Hotel Nacional” Dine Merlina objavio je zvanično saopćenje još prošle sedmice da su ulaznice za predstojeći koncert Dine Merlina u Švedskoj, u subotu 25. oktobra u dvorani Svenska Mässan Göteborg – rasprodate!

 

Prema ranijim izvještajima organizatora, za sve koncerte Dine Merlina u Švedskoj vlada ogromno interesovanje publike i ulaznice za preostala dva koncerta su također gotovo rasprodate.

 

Nakon dugogodišnje pauze, turneja po Skandinaviji počela je koncertom za pamćenje u punom Eventhallen centru u glavnom gradu Norveške – Oslu 11. oktobra, a nakon koncerta u Göteborgu turneja se nastavlja koncertima u Norrköpingu (1.11.) i završava na samom jugu Švedske – u pitoresknom gradu Helsingborgu (8.11.).

 

Sve informacije u vezi sa kupovinom ulaznica za koncerte u Norrköpingu i Helsingborgu dostupne su na web stranici organizatora: http://www.kaponi.com/

 

Izvor: dinomerlin.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.