x

Dječak (13) ubio roditelje, baku i tetku na spavanju!

Marselo Peseginji (13) iz Sao Paola, Brazil, ubio je roditelje, baku i tetku na spavanju, a nakon provedenog dana u školi on se vratio na mjesto zločina i izvršio samoubistvo.

Policija vjeruje da je u ponedjeljak rano ujutru, prije nego što je otišao u školu, Marselo ubio žrtve dok su još spavale pucajući iz pištolja kalibra 9 mm.  Njegov otac – Luiz Paseginji, kapetan u policiji, nađen je u krevetu, a majka Andrea, vojni policajac, na koljenima na sred spavaće sobe. Baka i tetka pronađene su mrtve u drugom dijelu kuće. Nako cijelog dana provedenog u školi Marselo se vratio kući i izvršio samoubistvo pucajući u sljepoočnicu iz očevog službenog pištolja.

Na mjestu zločina policajci su našli još jedan pištolj.

- ``Sve ukazuje na to da je Marselo Peseginji ubio roditelje i rođake“, izjavio je potparol policije Sao Paola.

On je dodao da je Marselo rekao prijatelju da želi da ubije roditelje i postane plaćeni ubica. U izjavi koju je njegov prijatelj dao policiji stoji i: „Uvijek mi je govorio da želi da postane plaćeni ubica. Skovao je plan da u toku noći ubije roditelje, njihovim kolima pobjegne i da živi u nekom napuštenom skloništu.“

Komandir policije Sao Paola isključio je mogućnost da je ubistva izvršio neko drugi.

Tinejdžer je, izgleda, bio inspirisan zločinom poznatim kao ``Ubistva u Amitvilu“ koji se dogodio 1974. godine. Tada je Ronald De Feo ubio roditelje, dva brata i dve sestre u porodičnoj kući. Žrtve su također ubijene na spavanju, a De Feo služi doživotnu kaznu.

U prilog vjerovanju policije da se Marselo ugledao na ubicu iz Amitvila govori i činjenica da je on nedavno na svom Fejsbuk profilu okačio popularnu fotografiju na kojoj se navodno nalazi duh najmlađeg člana ubijene porodice De Feo. Sigurnosne kamere su ``uhvatile`` Marsela kako bezbrižno ide ka školi i ako je malo prije toga izvršio četvorostruko ubistvo.

Izvor:kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.