x

Dječak se ubio pred drugovima !

 

Petnaestogodišnji B. K. izvršio je sinoć samoubistvo skočivši sa solitera na Karađorđevom trgu u Zemunu. Dečak je poslije strahovitog pada s preko 40 metara visine na mjestu ostao mrtav.

Tragedija se dogodila oko 19 sati, kad se tinejdžer bacio s krova zgrade od 15 spratova koja se nalazi kod rampe za Kej oslobođenja. Kako smo saznali na mjestu tragedije, on je to učinio naočigled drugova, koji su pokušali da ga odgovore od skoka.

- Sjedili smo ispred zgrade i pričali. Drug se žalio na život i roditelje, a onda je rekao da će se ubiti. Prvo mu nismo vjerovali, mislili smo da se šali, ali je on ustao i krenuo u zgradu. Krenuli smo za njim i otišli na krov, gdje smo nastavili da ga ubjeđujemo da ne skoči. Izgledalo je kao da se smirio, ali se onda odjednom popeo na merdevine koje su se tu nalazile i bacio se s njih - kroz suze je ispričao drug nastradalog dečaka.

Nesrećni B. K. nije imao nikakve šanse da preživi jer je nakon pada s više od 40 metara završio na zemlji, a ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njegovu smrt. Na mjestu tragedije policija je obavila uviđaj.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.