x

Djevojka krajiškog Ramba otkrila njegove posljednje riječi!

Na zahtjev Tužilaštva USK jučer je Kantonalni sud u Bihaću odredio jednomjesečni pritvor P. D. iz Prijedora koji je uhapšen zbog sumnje da je jedan od saučesnika u likvidaciji Nedžada Kličića Ramba u jednom caffe baru kod Cazina. 

U redakciju ``Avaza`` stigla je i poruka izvijesne D. Đ. iz Istočnog Sarajeva.

 

- Ne objavljujete istinu za ubistvo... Ja sam bila s Rambom 24 sata i znam sve - napisala je djevojka.

 

Redakcija Avaza je preko njenog profila na Facebooku pokušala stupiti u kontakt s njom. D. Đ. se  javila s nekoliko SMS-ova i zamolila da je zovu poslije podne. No, na pozive nije odgovarala.

 

- Mnogo je toga neispričanog. Ja sam ga poznavala veoma dobro. Posljednjih pet mjeseci proveo je uz mene skoro non-stop - pisalo je u prvoj poruci djevojke likvidiranog Nedžada Kličića.

 

Otkrila je i zanimljiv detalj, da je Rambo u kafe baru čekao upravo nju, ali da je zakasnila samo 30 sekundi, kako je napisala.

 

Posljednje riječi

 

- Zamislite koje ironije - posljednje njegove riječi upućene meni bile su: ``Čekam te, živote moj`` - otkrila je D. Đ.

 

Njen FB profil u dane likvidacije njenog voljenog čovjeka i nakon toga posvećen je Nedžadu Kličiću Rambu.

 

- Sinoć si rekao da sam ja tvoj život... Moj život je stao s tvojim... Čekao si me. Zakasnila sam samo jednu minutu... Da sam bar došla, možda bismo otišli zajedno - napisala je D. Đ. 20 sati nakon ubistva Nedžada Kličića i ubrzo dodala da ``tvoj posljednji dah na usnama zaboraviti nikad neću...``.

 

Prodao Mercedes

 

U jednom od SMS-ova D. Đ. je napisala da je njen ubijeni momak prodao Mercedes da bi platio 36.500 KM za godinu zatvora.

 

- Da je otišao u taj zatvor, možda bi i sada bio živ - konstatirala je D. Đ.

(Dnevni avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.