x

Djevojke, evo zašto ste i dalje same!

Kada se djevojke spreme za ludi izazak to obično zvuči obećavajuće. Međutim, na kraju vrlo često ne ispadne baš tako …

Istraživanja pokazuju da je u potrazi za ljubavi doista potrebno “poljubiti mnogo žaba” prije nego se dođe do princa, a tijekom tipičnog izlaska singl djevojke najčešće prođu kroz ovih osam faza, piše “24sata“.

 

1. Očekivanja

 

Kakva će atmosfera biti? Hoće li biti samo klinci ili će biti i starijih? Hoće li svi biti u paru, a ja jedina solo? Jesam li se previše dotjerala? Možda je trebalo da obučem nešto s dubljim dekolteom … Ne, bolje da nisam, ovako ću bar znati da se nisam svidjela nekome tko hoće samo da me “okrene”. Hoće li biti zgodnih frajera? Joj, nadam se da hoće. Baš se nadam da ću upoznati nekoga zanimljivog …

 

2. Uzbuđenje

 

Ulazak kroz vrata i par pića s prijateljicama. Glazba i atmosfera obećavaju, mislim da ću se baš dobro zabaviti. Onaj dečko za šankom je baš zgodan, a čini se da dosta gleda u mom smjeru. Idem naručiti još jedno piće prije nego što osvojim podij, kako sam raspoložena mogu isprobam i svoju verziju Michaela Jacksona. Ma, tko ga šiša, igraću i Makarenu …

 

3. Očaj

 

Poslije dva kruga po podiju i isto toliko pipkanja po guzi u gužvi, nekoliko vrlo loših “udvaranja” pijanih frajera koji su mi se unosili u lice s obećanjem da je “noć mlada”, savjetima da treba da se opustim, pričam o preozbiljnim temama. ..pitam se je li to sve što ova noć nudi? Mogla sam ostati kući, uštedjela bih pare i sutra ne bi bila mamurna.

 

4. Ljubomora

 

Onaj zgodni frajer za šankom ima djevojku. Baš su sladak par. Ona je baš lijepa. Je li ljepša od mene? Netko me je gurnuo, još jedan par. Ne skidaju ruke jedno s drugog, nisu ni primijetili da su me zgazili. Nevidljiva sam, stojim tu kao šank. Osim za čudake, oni me primjećuju. Hoću li ja ikada biti s dečkom i gugutati kao ovo dvoje?

 

5. Olakšanje

 

Ljubomora je isparila pošto sam bila svjedok žestoke svađe para iz snova. Ona mu ograničava slobodu da gleda druge djevojke. On njoj prigovara da previše pije. Izazivaju skandal. Bolje sama nego ovako, ali stvarno. Možeš misliti koliko su svi parovi sretni.

 

6. Prepoznavanje

 

Za šankom, pored mene još jedna djevojka. Na licu joj se vidi ogorčenje dok joj dosađuje jedan od onih što su me štipkali za guzu. Dajem joj saučesnički pogled. Prepoznajemo se, u istoj smo situaciji. Živjela sestro!

 

7. Iritacije

 

Nervozna sam, cupkam na bolnim stopalima. Tako mi i treba kad sam htjela biti zavodljiva u svojim najvišim štiklama. Netko me je polio pivom po mojoj novoj haljini. Super, što je sljedeće? Dobro, djevojke su tu sa mnom, idem da se zabavim i tko šiša frajere. Ni ne trebaju nam.

 

8. Nada

 

Odlazak kući. Večer je bilo baš zanimljivo, izđuskale smo se kao lude. Vani baš svega ima, dobro da sam izašla, TV mogu gledati bilo kada. Sada još neka klopa usput i večer je savršeno. S prijateljicama se smejem do suza dok prepričavamo doživljeno. Danas nije bilo to večer za upoznavanje nekog posebnog, ali nikad se ne zna, možda će sljedeći put biti.

 

Izvor: Cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.