x

Dočekajte zimu u bijelom ruhu!

Nakon što je pregled svih jesenskih kolekcija modnih kuća završen, trendovi koji će se nositi nadolazeće sezone nametnuli su se sami od sebe.

Iako su topli ljetni dani iza nas, od bijele boje se ne moramo još oprostiti.

 

Donedavno crna je bila ona koja je prevladavala u jednostavnim crnobijelim kombinacijama. Ipak, svojom jednostavnošću i elegancijom, bijela se istakla u posljednjih nekoliko sezona i kolekcija te očarala ljubitelje minimalizma, obojila njihove ormare i potisnula svaku drugu boju iz minimalističke modne igre.

 

Nakon što je osvojila ljubitelje jednostavnih komada i kombinacija, bijela je prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendova koji je osvojio baš svaki stil i ormar.

 

Bijela je polako osvojila različite stilove estetike i garderobu namijenjenu različitim prilikama i, konačno, osvojila omiljene zimske komade poput oversized pletiva i kaputa te bezvremenske klasike poput poslovnog odijela, haljine i patika kao nezaobilazne udobne obuće ležernog stila.

 

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za praznične svečane prilike koje dolaze, s bijelom bojom ne možete pogriješiti. U snježnobijelim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti njenu sofisticiranu stranu. No, želite li se poigrati i bijeloj dodati malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer bijela će se lako složiti i umiriti gotovo svaku.

 

Izvor: Nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.