x

Donna Ares: Oporavak predugo traje, ali uskoro prestaje!

Donna Ares zadovoljna je posljednjim rezultatima nalaza. Ona je pobijedila rak, ali to ne znači da je samoj borbi kraj, jer je oporavak od ovakve bolesti dug proces. Ona se oglasila putem Facebooka: 

- ``Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je! Vježbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i New Media Design na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram upisati još jedan smijer.

 

Svaki dan vježbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mjestu interesovanja. Kroz sve što mi se desilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na tačku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko napraviti komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje! Volim vas sve i puno pozdravljam``, objavila je Donna Ares na svom Facebook profilu. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.