x

Doživite čari orijenta u novootvorenom Orient House Lounge-u u Sarajevu!

Doživite čarobne noći u Sarajevu! Novootvoreni Orient House Lounge na adresi Besarima Čikma 3, nedaleko od Sebilja, jednog od simbola Sarajeva, nudi vam da doživite čari orijenta. Posebno opremljen ambijent, koji će učiniti da se osjećate ugodno, vodi vas u potpuno drugi svijet, a sama ponuda s najfinijim jelima ispunit će sve vaše gurmanske zahtjeve. 

Orient House Lounge

Besarina Čikma 3.

033 531-009

Ekipa Ekskluzive se ovoga petka, 11. novembra uvjerila u jedinstvenost kojom raspolaže Orient House Lounge. Orient Partyji kojih ćete moći bit svjedoci, bez sumnje će zadovoljiti vaše standarde. Orient House Lounge radi na principu da svojim posjetiteljima pruži nešto sasvim drugačije, što se može primijetiti počevši od samog ambijenta. 

 

Za sve buduće goste, na meniju su najfinija jela, ukusni kokteli, bogat izbor pića, a neizostavan će biti i trbušni ples, što je karaktersitično za sami orijent, čime ovaj ovaj objekat i odiše. Svakako, ne propustite i specijalnu dnevnu ponudu menija. 

 

Dakle, za sve one koji se nađu u Sarajevu, ukoliko žele biti dio jedne čarolije, topla preporuka je Orient House Lounge. Samo par metara od Sebilja, na jednoj od najfinijih lokacija u gradu ispunit će sve vaše uslove i pružiti dio orijentalne atmosfere, koju još uvijek niste osjetili. 

 

Pratite Orient House Lounge i putem Facebooka: 
https://www.facebook.com/orienthouse.sarajevo/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.