x

Drama popularne pjevačice: Tri puta je operisana, a sada je otkrila da joj je dijete teško bolesno!

Tri puta je operisana, a sada je otkrila da joj je dijete teško bolesno. Šinejd O`Konor objavila je na sajtu Facebook otvoreno pismo svojim fanovima. Pjevačica je nedavno otkazala cijelu turneju za ovu godinu, a sada je objasnila i zašto.

``Zbog iscrpljenosti i ginekološkog problema, moje zdravlje je ozbiljno ugroženo. Tri puta sam operisana za devet mjeseci. Pored toga, moje dijete ima ozbiljan zdravstveni problem koji mu život dovodi u pitanje, od marta ove godine``, objavila je pjevačica poznata po hitu ``Nothing compares 2 U``.

 

Ona nije precizirala o kojoj bolesti je riječ, niti o kom djetetu od četvoro koliko ima, ali se pretpostavlja da je riječ o najmlađem sinu.

 

``Moje dijete će preživjeti, ako mu bude pružena odgovarajuća njega i ako ja budem bila pored njega. Ne postoji druga garancija. Učim i istražujem sve što mogu, kako bih pomogla ne samo tom djetetu, već i svojoj ostaloj djeci koja pate zbog ove situacije``.

 

Sa prvim mužem Džonom Rejnoldsom pjevačica ima sina Džejka (28), sa bivšim dečkom Džonom Votersom kćerku Brigidin (19), zatim sa Donalom Lanijem sina Šejna (15) i sa Frenkom Bonadinom najmlađe dijete, sina po imenu Ješua (9).

(Mondo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.