x

Drama u Šibeniku: Našli ubicu troje ljudi, prijeti samoubistvom!

U 21.18 sati policija je na širem šibenskom području pronašla naoružanog Borisa Luketu, osumnjičenog za ubojstvo žene i dvojice muškaraca u Brodarici u blizini Šibenika, koji je prijeti samoubojstvom, izvijestilo je Ravnateljstvo policije, dodavši da su pregovori s osumnjičenim u tijeku.

Kako javlja ŠibenikIN, Luketa hoda po dvorištu i stalno prijeti da će se ubiti! Susjedi strahuju da će ući nekome u kuću. Naoružan je i izbezumljen, stalno nešto dovikuje. Policija je tražila od stanara da se zaključaju i da pogase sva svjetla. 

 

Oko njega je dvadesetak specijalaca koji leže po dvorištima obližnjih kuća, naoružani su i drže oružje upereno prema njemu dok traju pregovori oko predaje.

 

Trostruko ubojstvo u Brodarici

 

Podsjetimo, u 16. 34 sati policiji je dojavljeno da su u šibenskom naselju Brodarici tri osobe pronađane mrtve - 70-godišnji supružnici M.K. i H.K, a u automobilu kod njihove kuće pronađeno je pak beživotno tijelo I.B.P. (65).

 

Inače, I. B. P. bio je član Gradskoga poglavarstva Šibenika, zadužen za turizam i ugostiteljstvo. Tim se poslovima bavio od 1998. godine u Žaboriću, a šibenska Turistička zajednica 2006. proglasila ga je najuspješnijim turističkim djelatnikom. No, 90-ih godina bio je tjelesni čuvar Zlatku Bagariću, “kralju kocke” ubijenom ‘98. godine, a radi čega je bio i svjedok u postupku protiv tzv. zločinačke organizacije.

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.