x

Drama u stanu Selme Bajrami!

U noći sa ponedjeljka na utorak, popularna pjevačica Selma Bajrami se na Facebooku oglasila statusom: ``Od Božijeg gnjeva pobjeći se ne može``, a nekoliko minuta kasnije:``Sjedim u hodniku i umirem od straha. Znala sam da će biti nevrijeme, ali ovakve munje i gromljavine nisam očekivala. Ježim se!``.

Selma koja se, kako nam je rekla u telefonskom razgovoru, inače boji grmljavine, bila je sama u stanu kada je počelo nevrijeme. Pokušala je uz gledanje filma, internet... da zaboravi šta se vani dešava, ali kako je grmljevina bila jaka, pjevačica je sve ostavila i otišla u hodnik. Zatvorila je sva vrata i, kako nam reče, učila šta je znala.

- ``U hodniku sam bila sve dok se nevrijeme nije smirilo. U momentu sam i zaspala. Nisam smjela otići do kuhinje, toaleta... Bilo je užasno. Ničega se na svijetu ne bojim, ali Božije sile svakako. Ne sjećam se kada sam se u životu više prepala. Pošto mi je mama ranije odnijela sina Darisa kod sebe, a oni žive sprat ispod mene, zvala sam je nekoliko puta da ga negdje skloni. Imala sam osjećaj da mi je grom pukao pored balkona... Malo je falilo da padnem u nesvijest``, ispričala je pjevačica.

Izvor:express/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.