x

Drama u životu pjevačice: Maji Nikolić umrla majka!

Maji Nikolić, poslije duge i teške bolesti preminula je majka. Pogođena, pred kamerama televizije Happy je progovorila:

- Kako se osjeća neko ko je izgubio majku? Zar o tome da pričam? Sjećam se priča, kad su mi u realityju rekli da skupljam poene, na bolesti svoje majke. Ipak, opraštam svima koji su moju mamu stavljali na naslovne strane i dolazili da je slikaju.Ti ljudi su govorili sami o sebi. Na kraju uvijek pravda, sporo, ali dostižno izađe na vidjelo. Vjeruj mi da Gospod hrabre i dostojanstvene umije da nagradi, ja ću dobiti nagradu za krunu ove patnje. Kruna je neuspjeh za neuspjehom, pad za padom, i nakon toga se rađaš kao Fenix iz pepela.

Maja Nikolić, pred kamerama teelvizije Happy je dodala:

- Najveća podrška su mi sinovi Novak i Lazar. Jedina moja sreća. Nikada neću preboljeti odlazak mame. Znate, život je borba, odnosno kazna. Duhovna lekcija iz koje izađemo slomljeni. Nisam navikla da budem takva, kao i da pjevam tužne pjesme. Pokojna mama me je naučila da budem jaka. Navikla sam da ustanem i da idem iz početka, dovoljno je da znam da se osmjehnem i pogledam Novaka i Lazara, da vidim ono lijepo i na jedan mir koji sam sagradila sa sinovima. Uvijek se računa posljednja bitka.

Pjevačica, koje je posljednjih mjeseci bila u žiži javnosti i zbog burne emotivne veze sa Alenom Savićem rekla je:

- Svi mi smo glumci u malim životima. Dobili smo karte sa kojima moramo da igramo.

O majci je dodala:

- Mama je bila jako pozitivna i voljela je da pjeva. Zbog nje i pjevam. Uvijek mi je govorila: hrabro i dostojanstveno, znaš ko si! Jako je bitno da sebe ujutru pogledaš u ogledalo.

Izvor: Opera17.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.