x

Dream team ponovo u akciji: Anabela i Boban zapalili Karlovac!

Prošlonedeljni uspješni nastupi Anabele i Bobana Rajovića bili su samo uvertira za žurke koje su uslijedile ovoga vikenda. Naime, ovaj popularni dvojac u petak je nastupio u Karlovcu, a dan kasnije u Salzburgu.

Nakon što je, po dobrom starom običaju, zapalio atmosferu u prvom bloku, Rajović je najavio svoju kolegicu koja je odjevena u usku čipkanu haljinu izazvala vrtoglavicu kod mnogih muškaraca. Hitovima poput `Moj dragi`, `Piće za drugare`, `Kafana na Balkanu`, `Žena ratnik`, `Lujke moje`,… zanosna pjevačica oduševila je sve prisutne, a pogotovo muški dio publike.

 

- Da budem iskrena, proteklih godina nisam nešto puno nastupala u Hrvatskoj. Mahom su moji nastupi bili po Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj, Bosni,…, a u Hrvatskoj sam bila retko. Ipak, meni su konstantno stizali upiti kada ću nastupati u Zagrebu, Karlovcu, Splitu,…. E pa evo ga, krenula je i turneja po Hrvatskoj tako da verujem da će me moji dragi fanovi uskoro moći slušati i videti svuda. Tamošnja publika je divna i sa svakog nastupa ponesem pozitivne utiske – izjavila je Anabela.

 

Na nastup su te večeri pristigli i mnogobrojni fanovi iz susjednih gradova, a zanimljivo je kako su se u publici našli i obožavaoci iz Srbije te Bosne i Hercegovine koji su za ovo dvoje pjevača spremili i poklone.

 

Anabela je tu noć još jednom dokazala da joj godine ne mogu ništa te da su članci koji su nedavno obišli portale, a govorili su o tome kako se ona ni nakon 15 godina nije značajno promijenila, u potpunosti tačni.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.