x

Drugo veče 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo!

Čarolija mode se nastavila i drugu noć, 28.04., gdje se gostima sa svojim kreacijama predstavilii gigant u proizvodnji obuće Deichmann, modna kuća Modiana, VIP gost dizajner Dajana Vuksan, VIP gost dizajner Emir Medić.

U ovoj sezoni posebno se izdvojila kolekcija pod sloganom „Zapanji svojim izgledom“ koju je samo za Deichmann kreirala poznata britanska pjevačica i kantautor Ellie Goulding.

 

Modna kuće Modiana, sa sloganom, „Tajna je u dobrom stilu! Modiana Vaša modna saputnica!`` na drugo veče 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo je donijela  nove kolekcije poznatih modnih marki:Guess, Betty Barcelay, Joseph Ribkoff, Gerry Weber, Taifun, Lebek, Pierre Cardin, Brax, Tommy Hilfiger, Tom Tailor, Lee Cooper, Timeout i druge odaberite light clasic ili casual still ili iskombinujte svoj vlastiti u obilju proljetnih boja, materijala,  krojeva, te sve zajedno upotpunite pravom torbom, maramom ili drugim modnim dodatkom.

 

Veče su upotpunili i specijalni gosti dizajneri Emir Medić i Dajana Vuksan.

 

Dok dizajnerica Dajana Vuksan iz modnog brenda ``Hrvatski kišobrani`` predstavila svoje dvije kolekcije: kolekciju za vjenčanje i kolekciju koja ima 3D elemente, koji ga čine unikatom u svijetu kišobrana. Pored Dajanine kolekcije također iz kuće ``Hrvatski kišobrani predstavili su se radovi dizajnerica Ivane Popović i Anite Krolo.

 

Emir Medić, svojevrsni dizajner porijeklom iz Doboja, a živi i radi u Njemačkoj, na ovogodišnjem 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo predstavio  se s novom kolekcijom pod nazivom „Infinite AW17/18`` i time pokazao da vrijeme je samo skup prošlosti i sadašnjosti i da samo trebamo posmatrati stvari na onaj način na kakav su one u stvarnosti.

 

Nakon revijalnog gosti su uživali u after partiju na kojem su mogli da degustiraju najbolja hercegovačka vina vinskog podruma ``Anđelić`` kao i koktele kompanije energetskih pića ``Redbull``.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.