x

Dubioza kolektiv priredila nezaboravan koncert u Skenderiji! (GALERIJA)

Popularna muzička grupa Dubioza kolektiv je na sinoćnjem koncertu napravila sjajnu atmosferu pred blizu 10 hiljada ljubitelja, koji su u sarajevskoj Skenderiji jednim glasom pjevali svjetski popularne hitove sarajevske grupe.

Dubioza je svoj nastup započela neprevaziđenim hitom ``Volio BiH``, koji je od samog početka atmosferu doveo do usijanja, očuvavši je u tom duhu sve do posljednje otpjevane pjesme.

 

Sinoćnjim skupom je opravdan epitet najbolje muzičke grupe u Bosni i Hercegovini i regiji, koji puni dvorane širom Evrope i svijeta. Energični momci su još jednom pokazali zbog čega su najtraženiji bh. bend.

 

Nakon pjesme ``Volio BiH`` kojom su otvorili koncert, nastavili su nizati hitove poput ``USA``, ``Tranzicija``, ``Kažu`` i drugi. Za vrijeme koncerta su miješali stare i nove pjesme, a predstavili su i pjesme s njihovog novog albuma pod nazivom ``Pjesmice za djecu i odrasle``.

 

Upravo je takva bila i sinoćnja publika, svih uzrasta. Prije Dubioze je na sinoćnjem koncertu nastupila grupa Helem Nejse, koja je bila svojevrstan uvod i zagrijavanje za ono što je kasnije uslijedilo.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.