x

Ducksi poveli 2-0, Tampa Bay pregazio Red Wingse!

Anaheim Ducksi su jedini tim koji je u noći između subote i nedjelje poveo sa 2-0 u serijama prvog kola NHL play-offa.

Ducksi su drugi put na svom ledu savladali Winnipeg Jetse, a ovaj put je rezultat bio 2-1. Domaći su bili ubedljiviji nego što rezultat kaže, njihova pobjeda nije nijednog trenutka dolazila u pitanje, iako su do nje došli samo 21 sekund do kraja. Junak je bio Jakob Silfverberg.

 

Vladimir Tarasenko je zacementirao svoj status NHL zvezde het trikom za St.Louis u drugom meču protiv Minnesote. Blues je trijumfovao sa 4-1 u drugom meču i sada je 1-1 u seriji, koja se seli u Saint Paul. Tarasenko se ove sezone ističe golovima i nevjerovatnim fintama i driblinzima.

 

Derbi večeri igrao se u Madison Square Gardenu. Iako su se jedva progurali u play-off, zna se da je sa Sidney Crosbyjem Pitsburg uvek opesan protivnik. New York Rangersi su to saznali na teži način, pošto je sa dva gola ``Sid the kid`` doveo Penguinse do pobjede od 4:3 i serija ide u Pennsylvaniju sa 1-1. Odličan je bio i Chris Kunitz sa golom i dve asistencije.

 

Na jugu Floride, Tampa Bay je brutalno uzvratio udarac Detroit Red Wingsima. Oni su pokazali zašto su bili najbolji, odnosno, ``najlošiji`` domaćin u regularnom dijelu sezone pobjedom od 5-1. Junak ove utakmice bio je Tyler Johnson sa dva gola a u grad hokeja, ova serija se takođe seli sa neriješenim rezultatom, tako da nas u narednim danima očekuju epske borbe...

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.