x

Duh divljao po trgovini? Kutije letjele, stvari padale!

Kupac koji je čitao sadržaj na proizvodu nije ni primijetio što mu se zbiva iza glave, a kada je čuo da je vrećica pala, samo se sagnuo i pokupio je.

Trgovina sa zdravom hranom u Whitstableu, priobalnom engleskom gradiću, od četvrtka je na glasu kao ukleta jer je nadzorna kamera snimila kutiju od čaja kako lebdi kupcu iza glave, odnosno vrećicu koja je iznenada i silovito sletjela s police.

Snimku je medijima proslijedila suvlasnica trgovine Michelle Newbold, koja je unatoč viđenom ostala skeptična prema paranormalnim pojavama.

- Nikad u životu nisam svjedočila nečemu sličnom i ne mogu objasniti što se dogodilo. Unatoč misteriju, nisam promijenila mišljenje i iznenada počela vjerovati u postojanje duhova - izjavila je za Kent Online.

Trgovina na tom mjestu postoji već desetljećima, tokom sedamdesetih godina prošlog stoljeća je bila frizeraj, te nikada prije u njoj nije viđeno nešto slično.

Unatoč dojmljivoj snimci mnogi korisnici YouTubea nisu ostali impresionirani te dobar dio njih vjeruje da je riječ o podvali u koju su umiješani ljudi koje možemo vidjeti na ostalim nadzornim kamerama kako stoje iza polica. 

Izvor: 24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.