x

Durant: Svaka čast LeBronu zbog povratka u Cleveland!

Kevin Durant, najbolji košarkaš Oklahoma City Thundera i jedan od najboljih košarkaša današnjice, pohvalio je rivala LeBrona Jamesa zbog njegovog povratka u Cleveland Cavalierse.

 

Nakon četiri godine provedene u Miami Heatu s kojim je osvojio i dva NBA naslova James se odlučio vratiti u klub u kojem je započeo NBA karijeru.

“Mislim da je to bilo dobro promišljeno. Bilo je otmjeno. Mislio je na grad iz kojeg dolazi, o sjeveroistočnom Ohiju i kako može utjecati na mnogu djecu samim time što će tamo igrati košarku. Ja sam mu zapljeskao, poslao sam mu poruku, čestitao sam mu na odluci i rekao mu da sam sretan zbog njega. Kao velikom košarkaškom fanu bit će jako cool vidjeti ga ponovo u Clevelandu, svaka mu čast”, poručio je Durant.

 

Za dvije godine i Durant će imati status slobodnog igrača i moći će napustiti Oklahoma City. Upitan sprema li i on sličan potez kao James i želi li se vratiti u rodni mu Washington, rekao je:

 

“Napravit ću ono što je najbolje za mene. Teško je pričati sada o tome kada imam još dvije preostale godine ugovora s Oklahoma Cityjem. Zasad ću se usredotočiti na to i neću donijeti odluku na temelju onoga što netko drugi kaže. Odrastao sam gledajući Bulletse/Wizardse. Odrasao sam vozeći se vlakom u dvoranu i cijeli je grad dio mene. On mi je u krvi. Volim otići kući, vidjeti obitelj i igrati ondje, ali volim također i Oklahoma City.”

 

Izvor: nbacro.com/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.