x

Dvojica pokušala oteti djevojku, a onda se desilo nešto što je šokiralo Srbiju!

Preksinoć je postavljen status na Facebooku od strane M.K. u kojem je opisala svoje traumatsko iskustvo.  Ono što je napisano na statusu je ujedno i jezivo, ali i sramotno, pa je nakon velikog dijeljenja statusa djevojke, koja je bila žrtva pokušaja otmice, eventualnog silovanja, ili nečega još drastičnijeg, ona postala tema o kojoj svi pričaju.

Na stanici 75-ce kod Ušća, 4.jula oko 00:30 poslije ponoći, zaustavio se automobil u kome su bila dvojica mladića, i pokušavali M.K. da uvedu u auto. Na početku su pokušali da je uvedu u kola na “fin” način, ali poslije više ubjeđivanja, jedan od njih je izašao i krenuo na silu da je gura u auto.

 

Djevojka se otrgla, i jasno stavila do znanja da neće sa momcima ući u kola, nakon čega su oni ubrzo odustali i otišli. Najtužnija stvar od svega je što su ljudi na stanici stajali i nijemo gledali, dok se pred njihovim očima odigravao užasan zločin.

 

Djevojka je živa i zdrava, ali je zato prošla kroz užasno traumatsko iskustvo, i najviše od svega razočarala se u ljude koji su bili u blizini, a nisu reagovali kada su vidjeli da se nešto dešava.

(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.