x

Dybala u PSG-u? Agent je bio na pregovorima...

Talijanski mediji tvrde da je Mariano rekao bratu da će Neymar otići u Real Madrid i da ga on može zamijeniti na Parku prinčeva

Paulo Dybala na klupi Juventusa. Prizor na koji nismo naviknuli, ali koji nam je Massimiliano Allegri priuštio za vikend u utakmici s Bolognom. Prošle godine je bio udarni igrač stare dame, ali ove se sezone muči s formom, a bez njega u momčadi Juventus je uspio pobijediti s uvjerljivih 3:0 pa se Allegrijeva odluka čini potpuno ispravnom.

Pavel Nedved je nedavno prozvao Dybalu i poručio mu je da nešto mora žrtvovati te da ne smije dopustiti da njegov privatni život utječe na profesionalni. Tu je i činjenica da je Dybala ranije ove godine dao otkaz svom agentu Pierpaolu Triulziju, a na njegovo je mjesto postavio brata Mariana.  Corriere della Sera piše da je upravo on razlog sve većih tenzija na relaciji klub-igrač jer se Juventusu ne sviđa ponašanje Mariana Dybale, a Paolo ne želi da se klub miješa u obiteljske odnose.

Navodno je agent poručio Juventusu da će njegov brat otići ``kada i gdje god on poželi``, te je potom održao i sastanak s čelnicima PSG-a. Talijanski mediji tvrde da je Mariano rekao bratu da će Neymar otići u Real Madrid i  da ga on može zamijeniti na Parku prinčeva. Juventus je saznao za sastanak, a Mariano je navodno razgovarao i s Manchester Cityjem i Barcelonom.

Treba spomenuti i da klub već neko vrijeme pokušava dogovoriti novi ugovor s Dybalom, ali pregovori ne idu baš glatko...

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.