x

Džej Ramadanovski: Za sada me žene ne interesuju!

Moj unuk je poprimio najlepše crte obje familije. Nikad nisam ni sanjao da ću biti popularan

Džej Ramadanovski je nedavno napunio napunio 51 godinu. Nije vrijeme za penziju, ali je odlučio da se privremeno povuče sa scene. Želi više vremena da provodi sa porodicom, posebno s unukom Adrianom jer je sretan što se u njegovoj porodici rodilo muško dijete pošto je on otac dvije kćerke, Ane i Marije.

 

- Moj unuk je poprimio najlepše crte obje familije. Liči malo na Adila, malo na mene i na svoju majku, ali i na Adilovog strica. Inače, mijenja mu se boja očiju baš često. Nekad su plave, pa pozelene, a kad nema sunca oči su mu braon - ushićeno odgovara pjevač na naše pitanje kakav mu je unuk.

 

Jesi li nekada priželjkivao da imaš sina?

 - Trebalo je da dobijem sina. Međutim, imao sam komplikacije sa Nadom i ne bih da se sada vraćam na tu temu. Poslije te komplikacije dobili smo mlađu kćerku Mariju i radovali se. Nisam kompleksaš, pogotovo ne u tom smislu. Nemam sina, ali dobio sam unuka. Znači, ima Boga. Najviše bih volio da moj unuk bude šmeker na dedu.

 

Nisi se pojavio na Pink mjuzik festivalu iako si najavljivao učešće. Da li to znači da ima istine u pričama da si ``propao``?

- Ne može svako da me voli. Ne vole me i zato pričaju svašta. Ja da propadnem neću! Sad idem za Ameriku sa Sinanom Sakićem, pa u Švicarsku. Imam tezge i raduckam. Gostujem povremeno u emisijama, nedavno sam bio kod Lee Kiš, ali ja ne volim da sam navalentan. Kad ima nešto novo, ja se pojavim, a kad nema, ne gubim vrijeme. Nisam od onih pjevača koji vole da se trpaju i pojavljuju bez povoda.

 

Priča se da ti je opala popularnost...

- Nikad nisam ni sanjao da ću biti popularan. Meni je to zaista uvijek bilo svejedno. Kad sam bio najpopularniji uopšte nisam bio svjestan toga, niti sam na svoju slavu gledao kao da sam nešto iznad drugih. Kako mi je opala popularnost kad me na ulici ljudi i dalje pozdravljaju, gdje god da se pojavim ili prođem dovikuju mi: ``Gde si, kralju?``

 

 Da li bi volio da te povezuju sa damama u godinama ili sa znatno mlađim djevojkama?

 - Ne znam o tome ništa. Znam samo da nisam lak muškarac (smijeh). Za sada me žene ne interesuju.

 

 Nije bilo lako uspostaviti telefonsku vezu s tobom, s kim to provodiš vrijeme kad si stalno zauzet?

- U životu postoje parni i neparni dani, a imaju i plodni i neplodni. Zavisi kako kad.

 Nisam platio kaznu od 8.000 eura

 

Priča se da ste Ana Nikolić i ti kažnjeni sa po 8.000 eura zbog pušenja u hotelskoj sobi iako je to strogo zabranjeno. Jesu li Šveđani naplatili tu kaznu od tebe?

 - Bože sačuvaj. Nije tačno. Ju, šta sve pričaju ljudi. Kunem ti se u sreću, ako je to istina, dabogda oči izgubio. To je takva glupost.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.