x

Džeko: Loptu sam ponio kćerki Uni, njoj posvećujem hat-trick!

Kapiten reprezentacije BiH bio je fantastičan u napadu Rome tokom sinoćnje prve utakmice šesnaestine finala Evropske lige na gostovanju kod Villarreala. Vučica je pobijedila 4:0, a Dijamant postigao hat-trick.

Emerson Palmieri je ``načeo`` Žutu podmornicu, a onda ju je s tri fenomenalna gola potopio Edin Džeko. Ubojiti napadač je bio izuzetno zadovoljan igrom kompletne ekipe, ali svojom formom nije iznenađen.

 

``Bili smo fantastični, nismo dopuštali protivniku da napravi nešto, a u napadu smo postigli četiri gola veoma snažnoj ekipi kakva je Villarreal i to na njihovom terenu. Ponekad gubimo bodove u Seriji A protiv manjih klubova, ali smo u Evropskoj ligi pokazali šta znamo. Ipak, preostalo je da odigramo još 90 minuta, moramo sačekati jer smatramo da još ništa nije definitivno odlučeno. Moja forma za mene nije iznenađenje, uvijek sam bio ovakav. Prošle godine je bilo nešto drugačije, ali sada želim biti sve bolji``, izjavio je Džeko.

 

Edin sada ima 28 golova postignutih u svim takmičenjima te je trenutno prvi strijelac Serije A i Evropske lige. Loptu je nakon utakmice ponio kako bi je poklonio kćerki.

 

``Loptu nosim svojoj kćerki Uni. Imao sam jednu od najboljih večeri u svojoj karijeri, hat-trick sam posvetio njoj``, završio je Džeko.

 

Izvor: Klix.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.