x

Džeko bajramuje u sarajevskom shisha baru!

Iako važi za veliku nogometnu zvijezdu u Evropi, naš najbolji reprezentativac Edin Džeko ne zaboravlja prijatelje, sa kojima je i danas u fenomenalnim odnosima. Novac, uspjeh i popularnost ga nisu ponijeli, pa je i pored velikog broja rodbine stigao da bajramuje i sa drugarima.

Hookah Bar Argelini - Malta

Zmaja od Bosne 97

+38762758411

Edin Džeko očito nije ostao imun na veliku popularnost shisha barova u glavnom gradu BiH, pa svako malo kada je kući, navrati u Hookah bar Argelini na Dolac Malti, koji je inače u vlasništvu njegovih dugogodišnjih prijatelja.

 

Tako je i za ovaj Bajram uživao u ovom popularnom objektu, a na Instagramu je osvanula fotografija na kojoj je naš najbolji fudbaler, veliki humanitarac Edin Džeko, njegov kolega fudbaler Eldin Adilović, Džekin PR menadžer Jasmin Ligata, suvlasnik restorana Brajlović Dino Brajlović i vlasnici Hookah bara Argelini Denis Zahović i Armin Mulić.

 

Džeko i Adilović su pokazali kako i pored uspješnih karijera ostaju vjerni prijatelji. A da je našem kapitenu Argelini zaista omiljeno mjesto u gradu pokazuje i fotografija nastala prije par mjeseci (slika broj 2.).

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.