x

Dženan Lončarević održao koncert ispred Importanne Centra u Sarajevu!

Dženan Lončarević napravio je sinoć spektakl besplatnim koncertom u Sarajevu povodom sedmog rođendana Importanne Centra. Više od dva sata hiljadu ljudi pjevalo je uglas s njim poznate hitove kao što su ``Ludujem``, ``Laku noć``, ``Veruj bratu``...

Brojne Sarajlije, ali i stanovnici drugih gradova uživali su u odličnoj svirci koja je počela u 20:00 sati na platou ispred Importanne Centra. Već na taktove prve pjesme, nisu krili oduševljenje i počeli su pjevati s Dženanom. Srbijanski pjevač je uz izvođenje svojih, ali i hitova njegovih kolega, još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najpopularnijih muzičara na prostoru Balkana.

 

Pored besplatnog koncerta, posjetioci centra uživali su od 19 sati uz DJ Jasminu Palavru, a za najmlađe je danas oko podne organizirana velika zabava uz omiljene likove Mašu i Medu. Brojne prodavnice unutar centra osigurale su popuste za sve kupce.

 

Importanne Centar se potrudio da njihovim posjetiteljima i građanima Sarajeva poklone proslavu koju će pamtiti i u kojoj će svi uživati.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.