x

E SAD MI JE ISTEKAO UGOVOR SA HAYATOM, PA MOGU DA KAŽEM... Pročitajte šta je Kadra napisao!

Sezona 6 popularnog takmičarskog showa ZMBT u produkciji kuće Hayat skoro je na izmaku, uskoro bi se trebalo znati ko je pobjednik nove sezone. Kada je riječ o prošloj sezoni, Elvin Kadrić Kadra definitivno je takmičar koji nije pobijedio, ali koji je ostao zapamćen po skandalima na sceni i poslije šoua. Oni koji nisu pratili sigurno su ipak čuli za ”jezik” koji je ovaj takmičar pokazao članovima žirija kako bi pokazao da na scenu nije izašao sa žvakom.

Iako žiriju nije bio baš drag takmičar jer su ga pred sam kraj častili samo malim ocjenama te na kraju izbacili iz finala, Kadra je uvijek imao armiju fanova koji su dolazili da ga bodre. Nakon što je ispao niko nije očekivao da će se podići tolika prašina, pa čak pisati i peticija da se mladi Elvin vrati u show. Sve u svemu izgleda da je Kadra otkako je završio takmičenje uspješno radio i nastupao što se može vidjeti po punim klubovima i diskotekama u kojima je gostovao.

 

Prije nekoliko dana Elvinu je istekao ugovor kojim je bio vezan sa produkcijom, a kako se obratio publici i prijateljima ovim povodom:

- Eh raja moja 30.04 je istek’o moj ugovor, koji sam potpisao sa Hayat televizijom. A svi vi znate kroz šta sam prošao.. Sad sam slobodan čovjek ! PRESRETAN SAM, Ljubi Kadra… – napisao je Elvin na svom Fejsbuk profilu.

Izvor:Doznajemo.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.