x

EDIN OPET POKIDAO: Otpjevao ``Miriše bol``, a kada čujete kako zvuči - NAJEŽITI ĆETE SE!

Da li ste spremni da se naježite? Onda je ovo prava pjesma za Vas. Bosanac Edin Hadžipašić, koji živi i radi u Njemačkoj predstavio je spot za pjesmu ``MIriše bol``, a malo je reći kako je uspio izazvati najdublje emocije kod publike. Njegov vokal upravo je karakterističan po emociji koju prenosi na vas, stoga i ne čudi što je baš ova numera pun pogodak za one koji vole da se naježe dok slušaju neku pjesmu. ``Miriše bol`` je pjesma koja se našla na zadnjem albumu Halida Bešlića, a pop rock verzija koju je Edin predstavio uspjela je dirnuti u srce i dušu sve one koji su je poslušali.

Edin Hadžipašić je već prvim pjesmama koje je predstavio - ``Ćuprija`` i ``Majka`` osvojio publiku. Njegov vokal definitivno dopire u srca svih onih koji slušaju kvalitetan zvuk. Mnogi su i plakali uz njegove numere, a on se tu nije zaustavio. 

 

Numera ``Miriše bol`` koji je snimio Halid, a Edin predstavio u pop rock verziji izazvala je samo pozitivne komentare. Priča je zaokružena predivnim spotom, a na kojem je radila ekipa Sanija Fejzagića, koji je bio producent i snimatelj. Interesantno je da se u spotu kao manekenka pojavljuje Edinova kćerka, te Mirzad Pervanić Migoš, menadžer Hilmo Peljto i prijatelj Mesud Mujanović. Originalni tekst, aranžman i muziku za ovu pjesmu je radio poznati gitarista grupe ``Okus meda`` Sejfo Duratović, dok je sve to preradio Džemo Novaković u studiju Gemini Records u Njemačkoj.

 

Podsjetimo se i već ranijih numera kojima je Edin oduševio javnost, a to su "Ćuprija" i "Majka".

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.