x

EDITA OTVORENIM PISMOM OTKRILA TAJNE O SVOM ŽIVOTU: Ja nisam jedna od onih koje prodaju dostojanstvo zbog novca!

Edita Aradinović, pjevačica benda ``Ministarke`` objavila je post na svom Instagram profilu. Ona se obratila se pratiocima, uz blagu prijetnju.

``Nikada nisam voljela mnogo da pričam u javnosti, ali jedno je sigurno - kada budem odlučila, imaćete mnoga toga da čujete... Jedno veliko putovanje, veliku školu i puno utisaka kroz ovaj posao... Život je istina, a istinu niko ne želi da čuje, ne slaže im se sa slikom. Naučih od jednog starijeg čike...

 

Ako se ikada i budem odrekla muzike, to neće biti velika šteta, poštedjeću je i zaštiti tako što neću biti jedna od onih. Onih koji prodaju dostojanstvo zbog novca, ljubav zbog ega, poštovanje zbog hira... Ali... Zaboravili smo da je zakon prirode nepogrešiv. I da koliko god zla i bijesa raslo u ljudskom tijelu neće trajati vječno.

 

Vama, (a vi ćete se prepoznati) Hvala mnogo što ste tu, što ne odustajete i što me prepoznajete. Što sa mnom dijelite i dobro i zlo, i ne brinite... Iz ove borbe izlazim Pametna i Luda... Nađite svoju oazu, nađite sebe. A mislite o ovome... Tajno skrovište je ljubav u nama``, napisala je Edita u opisu slike koju je podijelila na Instagramu.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.