x

EKSKLUZIVA.BA I GREEN OIL VAS NAGRAĐUJU: Otkrivamo gdje je najjeftinije gorivo u državi!

Mlada pjevačica Verena Cerovina postala je zaštitno lice benzinske pumpe Green Oil, pa je ovih dana, ispred ove firme, gostovala po televizijama kako bi darovala najmlađe gledatelje, novogodišnjim poklon paketićima, ali i članskim karticama uz novogodišnje kupone na osnovu kojih potrošači mogu točiti gorivo po najpovoljnijoj cijeni u državi.

Green Oil d.o.o.

Marka Marulića 4

+387 33 523 849

Kad smo kontaktirali sa Verenom Cerovinom, koja je i interni PR ove sarajevske pumpe, lijepa pjevačica je rado pristala da nagradi i naše najmlađe čitatelje sa 5 poklon paketića, ali i 50 Sarajlija koji se jave na naš mail [email protected] sa članskim karticama uz koje će dobiti novogodišnje kupone, na osnovu kojih će moći točiti najpovoljnije i najkvalitetnije gorivo u gradu.

 

Osim onih koji se jave na naš mail, članske karte i kupone će dobiti i prvih 100 koji dođu na benzinsku pumpu u toku današnjeg i sutrašnjeg dana.

 

Verena je istakla da akcija, po kojoj potrošači mogu sipati gorivo po cijeni od 1,76 KM/litru važi mjesec dana. Podsjećanja radi, Green Oil se nalazi u ulici Marka Marulića na broju 4 (kod starog Merkatora).

 

Svi dobitnici poklon paketića, članske kartice i kupone mogu preuzeti danas i sutra na Green Oil, gdje će ih dočekati ljubazne hostese.

 

Više informacija potražite na: http://www.greenoil.ba/

 

Ispod pogledajte gostovanje Verene Cerovine u Glam Blamu...

(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.